GündemSiyaset

CHP’li Sarı Zağnos Paşa Çevre Düzenlemelerini Değerlendirdi

CHP’li Sarı Zağnos Paşa Çevre Düzenlemelerini Değerlendirdi

CHP’li Sarı Zağnos Paşa Çevre Düzenlemelerini Değerlendirdi. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, parti il yöneticileri ile birlikte Zağnos Paşa Camii avlu ve meydan düzenleme çalışmalarını inceleyerek açıklamada bulundu.

127273740 2736456686618029 7220891088852238479 O
ESNAFLAR İLE GÖRÜŞÜLDÜ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, parti il yöneticileri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen Zağnos Paşa Camii çevre düzenlemesi alanını ziyaret etti. Yapılan ziyarette CHP Balıkesir İl Teşkilatı çalışmaların sürdürüldüğü bölgede dükkanları bulunan esnaflar ile görüştü. İl Başkanı Serkan Sarı bölgede süren çalışmalara ilişkin, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Zağnos Paşa Camii çevre düzenlemesi kapsamında yapılan plansız, programsız işler ile ilgili olarak kamu kaynağının nasıl ziyan edildiği konusunda bölge esnaflarımız ile görüştük. ” dedi.

“HALKIN KAYNAKLARININ NASIL ZİYAN EDİLDİĞİNİ GÖRDÜK “

Çalışmaların sürdüğü Zağnos Paşa Camii avlusu ve Camii’nin bulunduğu alanda yapılan düzenlemelere yönelik incelemelerde bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin haftalardır bitiremediği altyapı ve yol düzenlemesini yerinde inceledik. Esnafımızın yaşadığı sıkıntıları dinledik. Plansız ve programsız hizmet anlayışı ile önce yapılan sonra yıkılan çalışmalar sonunda halkımızın kaynaklarının nasıl ziyan edildiğini üzülerek gördük. Bu israf düzeni artık son bulsun.” diye konuştu. Parti İl Başkanı Sarı’ya açıklamaları sırasında, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, Büyükşehir Belediye meclis üyesi Burhan Ağabeyoğlu, il yöneticilerinden Erden Köybaşı, Nail Karabacakoğlu ve Şaban Ayyıldız eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu