Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ki Bazı Duyarsız Görüntüler Tepki Alıyor

Balıkesir’de Ki Bazı Duyarsız Görüntüler Tepki Alıyor

 

Çok Yüksek Riskli bölgede yer alan Balıkesir’de, tedbirleri ihlal eden bazı duyarsız görüntüler tepki alıyor.

 

Balikesirde Duyarsiz Goruntuler 02

Balıkesir’de Covid-19 salgını ile ilgili alınan önlemlere rağmen, bazı vatandaşlar kuralları ihlal ediyor. Bu gün, Balıkesir merkezde ki park ve bahçelerde de, benzer duyarsızlıkta bazı görüntüler ortaya çıktı.

Balikesirde Duyarsiz Goruntuler 00

Önce Yoruldum Dedi Ama!..

İl Hıfzıssıhha kararlarını hayata geçiren İlçe belediyeleri, park ve bahçelerde ki oturma banklarını bantla kullanıma kapattı. Ancak, duyarsız bazı vatandaşlar bu bantları yırtarak çıkarması vatandaşların tepkisine neden oldu. Buna şahit olan vatandaşların tepkisine yanıt önce “yoruldum” olsa da işin aslı sonra ortaya çıktı.

Sigara İçmek İçin Bantları Yırtmış

Bantları yırtarak banka oturan kişinin tepkiler artınca, sigara içmek için oturduğunu söylemesi tepkileri daha da arttırdı. Ayrıca, Bantları yırtarak oturan duyarsız vatandaşın tepkilere yanıtı ise özellikle tansiyonu arttırdı. Birden fazla kişi, hem salgın için alınan kuralları ihlal ettiği için, hem de belediye çalışanlarının emeğine saygısızlık için tepki gösterdi. Olayın bir kavgaya dönüşmesini ise, 112 ihbar hattını arayarak duyalı davranan bir vatandaş engelledi.

Haber: Semra Aman Akyürek

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu