Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Tam Kapanmada Balıkesir’i Karış Karış Geziyor

Tam Kapanmada Balıkesir’i Karış Karış Geziyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, tam kapanma döneminde de Balıkesir’i karış karış geziyor. Vatandaşları, mahallelerine giderek sorunlarını dinleyen Ahmet Akın, kapanma sürecinde izinli olarak faaliyetlerini sürdüren esnaf ve ayrıca çiftçileri ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’de tam kapanmanın vaka sayılarında düşüş sağlamasını sevindirici buldukları ancak Balıkesirlilerin gösterdiği büyük fedakarlığın karşılığını iktidarın ayrıca Balıkesirlilere veremediğini söyledi. Ahmet Akın, “Balıkesirliler, tam kapanmada kurallara ellerinden geldiğince uymaya gayret gösteriyorlar. Balıkesir esnafı, çiftçisi, işçisi büyük bir fedakarlıklar gösteriyor. Ama iktidarın, emeğiyle geçinen insanlarımıza kulakları tıkalı, ayrıca gözleri kapalı!” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma, Gönen, Manyas, Susurluk, Dursunbey, Kepsut, Balya, İvrindi ve Havran’da ziyaretlerde bulundu, CHP ilçe örgütleri, kaymakamlar ve belediye başkanları ile bir araya geldiler. Tam kapanma sürecinde ilçe belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi alan ayrıca Ahmet Akın, “İktidar esnafımıza destek verdiğini söylüyor. Esnafımıza soruyoruz, ‘destek aldınız mı?’ ‘Hayır’ cevabını alıyoruz. ‘Kiranı ödeyebiliyor musun?’ Aldığımız cevap, bırakın kirayı eve ekmek götürecek paramız yok’ diyor esnafımız. İhtiyaç sahibi insanlarımıza soruyoruz, elektrik faturanı, ayrıca doğalgaz faturanı ödeyebiliyor musun?’ Cevap yine hayır oluyor. Bir yıl biriken borçlarını ödeyemeyen ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız var.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, tam kapanma sürecinde yarından itibaren Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç, Savaştepe, Bigadiç, Sındırgı, ayrıca Erdek ilçelerine ziyaretlerde bulunacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu