Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ceviz ağacından düşen muhtar hayatını kaybetti

Balıkesir’de Ceviz ağacından düşen muhtar hayatını kaybetti

 

Balıkesir’in Savaştepe ilçesine bağlı Ardıçlı köyü muhtarı Ali Özcan, ceviz toplamak için çıktığı ceviz ağacından düşerek hayatını kaybetti.

 

Savaştepe’nin Ardıçlı köyü muhtarı Ali Özcan, ceviz toplamak için ağaca çıktı. Ancak, Özcan çıktığı ağaçtan düşmesi ağır yaralanmasına sebep oldu.

Balikesirde Ceviz Agacindan Dusen Muhtar Hayatini Kaybetti 01

Yapılan Müdahaleler Yetmedi

Olay sabah saatlerinde meydana geldi.  Ağaçtan düşerek ağır yaralanan Muhtar Ali Özcan’ı yakınları önce Savaştepe Devlet Hastanesine götürdü. Ancak, Devlet hastanesi Özcan’ı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk etti. İlgili bölümdeki hekimler Özcan’ı acil olarak ameliyata aldı. Ayrıca, ameliyatla muhtar Özcan’ın dalağını aldı. Ne var ki, durumu kötüye giden Özcan, bu sabaha karşı vefat etti.

Mustafa Canbey’den Taziye Mesajı

Muhtar Ali Özcan’ın vefat haberi üzerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey bir taziye mesajı yayımladı. Canbey, “Elim bir kaza sonucu şehir hastanesine kaldırılan ve bu sabaha karşı hayatını kaybeden Savaştepe Ardıçlı Mahalle Muhtarı Ali Özcan vefat etti. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu