Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş’tan Esnafa Sahip Çıkma Çağrısı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı halkına seslendi. Hükümetin et fiyatları ile ilgili açıklama yaptığı bu günlerde ilçe sınırlarında bulunan insanlık dışı görüntülerin ilçeye kurulan bir komplo olduğunu düşündüğünü dile getiren Başkan Yavaş, açıklamasında, “Ben Sındırgı kasabına da vatandaşına da güveniyorum. Hiçbir vatandaşımızın böyle bir yola tenezzül edeceğini düşünmüyorum.
Son zamanlarda et fiyatlarının düştüğü haberleri yayılırken, bu tür kötü hadisenin ilçemiz sınırlarında olması turizmle gelişen büyüyen Sındırgı’ya vurulmak istenen bir darbe girişimidir.

Yapılan her bir yorumun ve paylaşılan resimlerin ilçemin karalanmasına ve esnafımızın zan altında bırakılmasına sebep olacak. Bu hayvanlar birileri tarafından sınırlarımıza atıldı. Olay bizler ve ilgili merciler tarafından hassasiyetle inceleniyor. İlçemizin bu tür hadiselerle anılmasına müsaade etmeyelim. Sındırgı halkı ve esnafı dürüsttür. Bunu yapan veya yapanlar kesinlikle Sındırgılı değildir. İlçemize ve esnafımıza sahip çıkalım. Kendi ayağımıza kurşun sıkmayalım” ifadelerine yer verdi..

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu