GündemEğitimSiyaset

ŞAHİN ‘‘DAVET EDİLSEK BİZ DE GİDERDİK’’

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in devir teslim töreninde muhalefet milletvekillerinin neden gelmediğini sorması üzerine, ‘‘Davet edilmiş olsaydık giderdik’’ yanıtını verdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr.Fikret Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof.Dr.İlker KUŞ’un görev devir teslim törenine davetli olmadıkları nedeniyle katılamadıklarını belirtti. Milletvekili Şahin, yeni atanan rektöre karşı bir angajmanlarının olmadığını, görev devir teslim töreninde bulunmamalarının bir protesto niteliğinde olmadığını sadece haberdar olmadıkları için katılamadıklarını söyledi. Şahin, ‘‘Balıkesir Üniversitemizin hak ettiği yerde olmasını, geçmişinde Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi olan bir Tıp Doktoru olarak herkesten çok istiyorum ve bu konuda kendisinin üzerine düşen göreve her zaman hazırım. Yeni atanan Rektör Kuş’a çalışmalarında başarılar dilerim’’ dedi.

BALIKESİR’İN 2018 SAĞLIK RAPORU

Balıkesir’in sağlık ile ilgili çalışmalarını değerlendiren CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, ‘‘Merkez, Körfez ve Marmara bölgesinde, yaşlı nüfusun yoğun olarak yaşadığı ilçelerde koroner anjiyografi de dahil olmak üzere kardiyolojik hizmet verebilecek, 3. basamak yoğun bakımı olan en az 400-500 yataklı A2 sınıfı hastanelere ihtiyacı vardır. Balıkesir Devlet Hastanesinin 2017 yılında onaylanan 400 yataklı ek binasının yapılması öncelik arz etmektedir. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin atıl durumdan kurtulup gerçek anlamda bir üniversite hastanesi olmasını Balıkesir kamuoyu beklemektedir, ben de Balıkesir’in Hekim Milletvekili olarak gereken desteği vermeye hazırım ve bu konunun her alanda takipçisi olacağım’’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu