GündemEğitim

Vali Yazıcı öğrencilere başarının sırlarını anlattı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, BENGİ projesi kapsamında biraraya geldiği Gönen Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılı olabilmenin sırlarını anlattı.

Vali Ersin Yazıcı, BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında Gönen Anadolu Lisesini ziyaret etti. Yazıcı, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın katılımıyla öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldı. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

YAŞAM ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

Başarılı olabilmenin sırlarını kendi hayat öyküsünden örnekler vererek öğrencilerle paylaşan Vali Yazıcı, öğrencilerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Hedeflere ulaşmada okumaya ve çok çalışmaya vurgu yapan Yazıcı, “Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak, daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç bunu değerlendirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem çok kitap okuyun kendinizi geliştirin.  Hedef belirlemek sizlerin çalışmalarınızda neyi yapacağınızı, niçin yapacağınızı belirler. Belirlenmiş bir hedef aynı zamanda çalışmalarımızda yoğunlaşmayı sağlar. Sizler de inanıyorum ki bu noktada kendinize yakışan en büyük hedefleri koydunuz ve o uğurda gerekli çabayı sarf ediyorsunuzdur” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu