GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Abdurrahman Uzun Dursunbey’de

Dursunbey Belediyesi tarafından Kültürel etkinlikler kapsamında Abdurrahman Uzun’un katılımı ile Sosyal medya ve Algı yöntemi konulu konferans programı düzenledi.

Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal Medya ve Algı yöntemi konulu konferansa sosyal medyada yayınladığı videolarla milyonlara hitap eden Abdurrahman Uzun konuşmacı olarak katıldı.

KONFERANSA YOĞUN İLGİ

M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı İsmail Berber, AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Üzeyir Sali, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özkan, partilerin yönetim kurulu üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dursunbey Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, video sunum şeklinde gerçekleşen konferansta Abdurrahman Uzun, günümüzde algılama ve sosyal meydanın kullanımı hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Algı yönteminin kitleleri doğru olan bir olayı dahi yanıltmak için kullanıldığını söyleyen Uzun çeşitli örneklerde verdi. Yaklaşan 24 Haziran seçimleri ile ilgili de birçok algının toplum üzerine yayılmaya çalışıldığını ifade eden Abdurrahman Uzun, bu tür algıların gerçekliğini araştırmadan yorum yapılmaması gerektiğini de anlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu