GündemSiyasetTürkiye Gündemi

“ADAYLARIMIZIN ÇOĞU HAZIR””

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Önümüzdeki haftada belediye başkan adayları için ilk açıklamalar gelebilir. Sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çoğu hazır. ‘Haydi’ denildiğinde açıklanabilecek vaziyete gelmiş durumda…” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, aday belirleme sürecine ilişkin, “Şu anda tespit ettiğimiz iller var. Bunların açıklanması hususunda netlik olmamakla birlikte peyderpey açıklayabiliriz. Önümüzdeki hafta ilk açıklamalar gelebilir.” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, NTV’de katıldığı canlı yayında Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere yönelik partisinde devam eden çalışmaları anlattı.AK Parti’de 18 Kasım’da yapılacak e-temayül yoklamasının sonuçlarının o gün saat 17.00’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde olacağını belirten Özhaseki, “Teşkilatın görüşü ve raporlar 2-3 isim arasında git gellere sebep oluyorsa orada yeni anketler yaparak vatandaşlara sorulacak.” diye konuştu.

“Önümüzdeki hafta ilk açıklamalar gelebilir”

AK Parti’de belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanmaya başlanacağına ilişkin bir soruya Özhaseki, “Şu anda tespit ettiğimiz iller var. Bunların açıklanması hususunda netlik olmamakla birlikte peyderpey açıklayabiliriz. Önümüzdeki hafta ilk açıklamalar gelebilir.” yanıtını verdi.AK Parti’de “adayların topluca açıklanması” yönünde görüş belirtenlerin de olduğunu dile getiren Özhaseki, bunun da tercih edilebileceğini söyledi.AK Parti’de hazırlıkların süratli bir şekilde yapıldığını ifade eden Özhaseki, “Birçok ili, ilçelerine kadar netleştirdik. Önümüzdeki 10-15 gün içinde tüm Türkiye’yi hazırlamış olarak dosyaları Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edecek şekilde tutuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu