Gündem

Adıyaman’da Balıkesir Çarşısı

 Adıyaman’da yapımı tamamlanan Balıkesir Çarşısı’nda iş yerleri, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

 

Adıyaman'Da Balıkesir Çarşısı

Adıyaman’da Balıkesir Çarşısı! Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından iş yerleri, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Deprem bölgesinin kalkındırılması için bir destek gerçekleştirildi. Ülkenin devlet ve millet olarak birlik içinde olduğu bir dönemdeyiz. Hayatın normale dönmesi için en önemli adımlardan biri haline geldi. Ayrıca ticari faaliyetlerin devam etmesi için Balıkesir önemli adımlar attı.

Adıyaman’da Balıkesir Çarşısı Sevinci

Kuvâ-yi Milliye ateşinin yakıldığı günün yıl dönümünde müjdeyi sosyal medya hesaplarından paylaşan Vali Şıldak, başlatılan anlamlı çalışmada iş yerlerinin teslimine başlandığı müjdesini verdi.

Adıyaman’ın merkezi bir noktası olan Gölbaşı Caddesi üzerinde 25 m²’lik 86 iş yerlerinin bulunmaktadır. Balıkesir Çarşısı’yla küçük esnafın ticari faaliyetlerinin devamlılığını sağlanacaktır.

Ayrıca Vali Hasan Şıldak, işin büyük bölümünü üstlenen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve sağladıkları katkıyla önemli destek veren Balıkesirli işletmelere ve iş insanlarına teşekkür etmiştir.

 

Haber: Güler Yaşar

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu