Gündemİlçe Haberleri

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu çocuklara devretti.

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuğunu çocuklara devretti. Bu özel günde koltuğa 4. sınıf öğrencisi Aybüke Erdin ve 6. sınıf öğrencisi Muhammed Yasir Çıkrıkçı oturdu. Akın, çocuklara “Bugün başkan sizsiniz. Derhal talimat verin, meclis kurulumu için hazırlıklar başlasın” diyerek çocukların yönetimde daha aktif olmalarını teşvik etti.

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı
23 Nisan’Da Balıkesir’De Çocuklar Yönetime Geçti

Aybüke Erdin, makam koltuğuna oturur oturmaz çocukların şehir yönetiminde daha fazla söz sahibi olmaları için çocuk meclisinin kurulmasını talep etti. Aynı zamanda Ali Şuuri Okulu’nda okuyan Erdin, okul bahçesinin zeminindeki bozuklukları dile getirerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda yardım istedi. Başkan Akın, zemindeki sorunları incelemek ve gerekli düzenlemeleri yapmak için Erdin’le birlikte okulları gezeceklerini ve müdahalelerin yapılacağını söyledi.

Diğer yandan, lösemi rahatsızlığını atlatan Muhammed Yasir Çıkrıkçı da makam koltuğuna oturdu. Çıkrıkçı, alacağı kararların Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olacağını belirtirken, Balıkesir’e bir çocuk hastanesi açılmasını istedi. Başkan Akın, bu talebi dikkate alarak gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı
Balıkesir’De 23 Nisan Coşkusu: Ahmet Akın, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

 

İHA

Balıkesir’de 23 Nisan Coşkusu Çelenk Sunumuyla Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu