GündemSiyaset

Ahmet Akın Söz Verdi: ‘Balıkesir’i Pahalı Su Ve Yetersiz Toplu Taşımadan Kurtaracağım’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir’i pahalı su ve yetersiz toplu taşıma sisteminden kurtarma sözü verdi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir’i pahalı su ve yetersiz toplu taşıma sisteminden kurtarma sözü verdi. CHP’li Ahmet Akın, Bandırma’ya gerçekleştirdiği  ziyarete ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Akın, video eşliğinde Balıkesirli hemşerilerine şu mesajı verdi:

 

Ahmet Akın Söz Verdi: ‘Balıkesir’i Pahalı Su Ve Yetersiz Toplu Taşımadan Kurtaracağım’

2 Ahmet Akin Foto

“Ben olumsuz konuşmayı sevmem, kimseyi siyasi düşüncesi nedeniyle ayırmam. Burası Balıkesir. Burası Kuva-yı Milliye’nin, yani milletçe el ele vermenin kenti. Çarşıda pazarda hemşerilerimle esnaf kardeşlerimle sohbetler ediyorum. Hayat pahalı, havalar soğudukça yakıt masrafları da artıyor. Elimizde sihirli değnek yok, belediye başkanı bütün ülke ekonomisini düzeltemez. Kimseye yalan vaatler vermek istemem. Ama Balıkesir’i en pahalı sudan, en yetersiz toplu taşıma sisteminden kurtaracağıma söz veriyorum. 7/24 çalışarak, elbirliği gönül birliğiyle, büyük Balıkesir ailemle daha güzel günler göreceğiz inşallah.”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın seçim çalışması kapsamında mahalle ziyaretleri haberi için tıklayınız.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu