TeknolojiEğitimGündem

Ahmet Akın’dan, Gençlerin İnovatif Projesine Tam Destek Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlayarak gençlerin projelerini dinledi ve tam destek verdiklerini ifade etti.

Ahmet Akın’dan, Gençlerin İnovatif Projesine Tam Destek Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar – Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlayarak gençlerin projelerini dinledi ve tam destek verdiklerini ifade etti.

Başkan Akın, gençlerin yanında olduklarını vurgulayarak, onların eğitim hayatını her zaman destekleyeceklerini belirtti. Albay Cafer Tayyar – Nuran Oğuz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ramazan Konakbay, Proje Koordinatörü Selvihan Dertli ve öğrenci ekibi, Erasmus+ İtalya iş birliğiyle geliştirdikleri “Okul İkliminde Permakültür Yaşam Tasarımı” projesini Başkan Akın’a tanıttı.

Ziyarette, projenin detayları ve yerel paydaşlarla ortak girişim oluşturma hedefi hakkında bilgi verildi. Başkan Akın, gençlerin uluslararası platformlarda Balıkesir’i temsil etmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, gençlerin projelerini destekleyeceklerini ve her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Okul Müdürü Konakbay ve öğrenciler, projelerini Başkan Akın’a sunarken, onun gençlere olan desteğini takdirle karşıladılar. Başkan Akın da gençlerin geliştirdiği projeleri yakından inceledi ve onların vizyonunu takdir etti.

Öğrenciler Güzel Havanın Tadını Çıkardı

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu