GündemSpor

Ahmet Çakar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan Çıkışı

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçının iptal edilmesiyle gündeme gelen krize, ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Ahmet Çakar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan Çıkışı

Ahmet Cakardan Cumhurbaskani Erdogan Cikisi

“Benim Reisimdir! Bu Yapılanı Kimsenin Yanına Bırakmaz!”

Spor dünyasının tanınmış isimlerinden Ahmet Çakar, TV100 yayınında Suudi Arabistan’daki yaşanan krizi değerlendirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi. Çakar, “Sayın Cumhurbaşkanım bir vatandaş olarak benim reisimdir, Türkiye’nin 1 numarasıdır. Sayın Erdoğan bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz, bırakmamalı. Bu da spora siyaset falan değildir.” ifadelerini kullandı.

Süper Kupa Maçının İptali

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda oynanacaktı. Ancak Suudi yönetiminin dayatmaları, maçın iptaline ve teknik ekip, futbolcuların Türkiye’ye dönme kararı alınmasına sebep oldu. Özellikle Atatürk görseli taşıyan tişörtlerin giyilmesine izin verilmemesi, Türk futbol camiasında büyük bir tepki uyandırdı.

Çakar’ın Suudi Arabistan Krizine İlişkin Açıklaması

Ahmet Çakar, canlı yayında yaşanan krizi şu sözlerle değerlendirdi: “Sayın Cumhurbaşkanım bir vatandaş olarak benim reisimdir, Türkiye’nin 1 numarasıdır. Futbolda da benim ağabeyimdir. O da bir futbolcudur. Sayın Erdoğan bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz, bırakmamalı. Bu da spora siyaset falan değildir. Yok ya! İki tane zibidi bizi orada Türkiye’yi rezil kepaze edecek, Sayın Cumhurbaşkanı da onları görevden almayacak ya da hesap sormayacak. Öyle bir dünya yok!”


Haber Merkezi

Mehmet Büyükekşi’nin İstifası Gündemde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu