Spor

AİSSATİ’NİN GÜNÜ

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kars 36 Spor’u konuk edecek olan Balıkesirspor, hazırlık karşılaşması niteliğindeki kupa 3. Tur maçında, yeni transferler İsmail Aissati, Steve Beleck gibi yenilerin yanı sıra, lig mücadelelerinde forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürecek.

 

KADRODA ROTASYON BEKLENİYOR

Saat 17:00’da oynanacak karşılaşma için son hazırlıklarını yapan Balıkesirspor, maç saatini beklemeye başladı. Ligde fırtına gibi esen ve son 3 maçta maluğbiyet yüzü görmeden 7 puan toplamayı başaran Balıkesirspor kadrosu Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında rotasyona uğrayacak. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kars 36 Spor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar bu maçın hazırlıklarını Ali Hikmet Paşa tesislerinde sürdürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, savunmadan hücuma, hücumdan da savunmaya geçiş idmanıyla devam etti. Balıkesirspor, antrenmanın son bölümünde geniş alanda amaca yönelik oyunlar oynadı ve maç saatini beklemeye başladı.

MAÇIN HAKEMİ ŞEREF TAŞTAN

Balıkesirspor, sahasında ağırlayacağı amatör rakibine karşı yeni transferlerinin yanısıra ligde az süre forma şansı bulan futbolcularını sahaya sürecek. Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda saat 17:00′ da başlayacak Balıkesirspor – Kars 36 Spor müsabakasını Isparta Bölgesi’nden Şeref Taştan yönetecek. Taştan’ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Mehmet Ali Akkor yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Tayfun Sarı. Özellikle İsmail Aissati’yi merak eden Balıkesirspor taraftarlarının, maçtan ziyade Aissati ve Steve Beleck gibi yeni transferleri görmek için maça ilgi göstermesi bekleniyor. Müsabakanın mutlak favorisi olan Balkes’in geçtiğimiz yıllarda yaşadığı ilk turlarda sürpriz eleniş trajedisinin bu maçta yaşanıp yaşanmayacağı 90 dakika sonunda belli olacak.

KUPA MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Bugün saat 17:00’da Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan, Balıkesirspor  – Kars 36 Spor maçının biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;

KAPALI TRİBÜN 1. Kategori: 50 TL

KAPALI TRİBÜN 2. Kategori: 20 TL

MARATON TRİBÜNÜ : 10 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ : 7.5 TL

KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 7.5 TL

Tüm taraftarı kapsayan bu bilet fiyatları için, herhangi bir yaş ve cinsiyet sınırlandırması yok. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftar maça; Passolig gişelerinden satışa çıkan kağıt biletlerle de girebilecek. Öte yandan Atatürk Stadyum’u karşısında bulunan Passolig gişelerinden; Engelli, Şehit ve Gazi yakınlarına ayrılmış olan kontenjan tamamlanana kadar ücretsiz olarak E-BİLET yüklemesi yapılacak. Kombine sahipleri kupa maçını ücretsiz olarak izleyebilecek.

İsmail Koca

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu