İlçe HaberleriSiyaset

AK Parti Altıeylül İçin Mesut Eray’ı Seçti

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti. Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Altıeylül İlçe Belediye Başkan adayları Balıkesirlilere tanıtıldı.

AK Parti Altıeylül İçin Mesut Eray’ı Seçti

Ak Parti Altieylul Icin Mesut Erayi Secti 1
Ak Parti Altıeylül İçin Mesut Eray’I Seçti

Altıeylül İçin Mesut Eray Aday Gösterildi

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Altıeylül İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim, şehrin tanıdığı bir isim olan Mesut Eray oldu. Adaylık için tensipleri alınan Eray, Balıkesirli seçmenlere kendisini tanıtarak vizyon ve deneyimleriyle ilçeyi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefledi.

Ak Parti Altieylul Icin Mesut Erayi Secti 2
Ak Parti Altıeylül İçin Mesut Eray’I Seçti

Aday Tanıtım Törenine Yoğun Katılım

Tanıtım törenine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Belgin Uygur, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Canbey, İsmail Ok, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve adayları, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ve partililer büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Altieylul Icin Mesut Erayi Secti 3
Ak Parti Altıeylül İçin Mesut Eray’I Seçti

Mesut Eray Kimdir?

1969 doğumlu ve Altıeylül’e bağlı Ayvatlar Mahallesi’nden olan Mesut Eray, TSK’den Albay rütbesi ile emekli oldu. 2014 Yerel Seçimlerinde Altıeylül Belediyesi Kurucu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı ve yerel yönetimlerde deneyim kazandı. Eray, BALOSB Bölge Müdürlüğü ve İŞBİR Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Vekili gibi önemli görevlerde bulundu.

Eray’dan Altıeylül’e Hizmet Sözü

Altıeylül’ü daha yaşanılabilir bir kent haline getirme hedefiyle yola çıkan Mesut Eray, 2014 yılında “Meclis Üyesi” olarak seçilerek sosyal belediyecilik kapsamında Altıeylül Gelişim Merkezini (ALGEM) kurdu. BALOSB Bölge Müdürlüğü görevinde ise bölgenin alt yapısını yenileyerek istihdamı artırdı.

2024 Yerel Seçimlerine Hazır

2019 Yerel Seçimleri öncesinde Balıkesir merkezde Altıeylül Belediye Başkan aday adayı olan Eray, 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle Altıeylül Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Mesut Eray, göreve hazır olduğunu belirtti.

Haber: Bülten

Balıkesir Cumhur İttifakı’nın Adayları Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu