Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Altıeylül’de Gönüldaşlarımızla Beraber Olduk”

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Altıeylül’de Gönüldaşlarımızla Beraber Olduk”

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Altıeylül ile devam etti.

 

Büyükşehir Belediyesi Sıcak Yemek TIR’ını ziyaret ederek vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Ak Teşkilat, ardından hane ziyaretlerini yaptı. İftar saati öncesi Sütlüce Mahallesi’ndeki MHP’nin düzenlediği sokak iftarını ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Öksüz Yetim İftarına katılırken, Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mutlu Aydemir ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Köseler Köyü’ndeki Hayır iftarına katıldılar.

 

Altieylul Koseler Koyu Iftari

 

EKREM BAŞARAN, “SAHURA KADAR RAMAZAN’I HALKIMIZLA BİRLİKTE YAŞIYORUZ..”

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bugün on üçüncü durağımız olan Altıeylül ilçemizde faaliyetlerde bulunduk. Akşam iftarda Köseler Köyü’nde çok muazzam bir iftar yaptık. Köseler Köyü sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz, Rabbim hayırlarını kabul etsin. İftar sonrası Yakupköy’de teravih namazımızı kıldık. Daha sonra da kahvehane ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Halkımız ile sohbet edip, kendilerini dinledik. Değerlendirme toplantımızı yapmak üzere buradan ayrılacağız.”

“Ramazanı Yaşıyoruz”

Başaran “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız diye söz vermiştik. Öğleden önce başladığımız faaliyetlerimiz, Büyükşehir Belediyemizin sıcak yemek dağıtımı, yardım kolisi dağıtımı ve diğer ziyaretlerimizle beraber sahura kadar Ramazan’ı yaşamış ve yaşatmış oluyoruz. Yoğun programlarımızla, halkımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Bu işe gönül verdik, gönüller almaya geldik. Bugün Altıeylül ilçemizde gönüldaşlarımızla beraber olduk. Yarın yine Altıeylül’de programlarımız devam edecek” dedi.(AK Parti Balıkesir)

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu