Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

AK Parti Heyeti BGYC’de

 AK Parti Heyeti BGYC’de

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, BGYC’ye ziyaret gerçekleştirdi. Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine gerçekleşen ziyarette, Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis’de yer aldı. Ayrıca beraberinde Kadın Kolları da bulundu.

 

 

Untitled 3

 

AK Parti Heyeti BGYC’de

 

Belgin Uygur Konuşma yaparken Kazanacaklarını Ayrıca Tüm Türkiyenin’de Kazanacağını Söyledi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, seçimlerde 2 milyon 600 bin civarında fark attıklarını hatırlattı. Uygur, 28 Mayıs seçiminden zaferle çıkacak, inşallah tarihi bir başarıya imza atacağız.” ifadesini kullandı. Öte yandan BGYC Yönetimi de, Balıkesir’de mesleğe ilişkin görüşlerini heyete aktardı.

 

İsmail Ok “Zor Olanı Başardık Sırada Küçük Bir Eksik Var”

AK Parti Balıkesir 1.sıra Milletvekili İsmail Ok, seçim döneminde dış mihrakların ülkemiz aleyhine yaptıklarını anlattı. Ayrıca, “deprem bölgesindeki vatandaşlarımız bizim için ayrı bir öneme sahip” dedi. Sözlerinin devamında, Her şeye rağmen muhalefet, seçimden kaçacaklar diyordu. Bizde Hodri Meydan dedik. Sahaya çıktığımızda muhalefet kanadında, Cumhurbaşkanlığı kazanılabilnir ama mecliste kayıp yaşanacak diyorlardı. Görmüş olduğumuz üzere sonuçlar belli ve en zor olan kısmı başardık dedi.  Ayrıca heyet, şimdi küçük bir eksiğimiz var. Allah’ın izni ile öyle bir kazanacağız ki topyekûn ülkemiz kazanacak. Sözlerini kullandı.  Sözlerinin devamında Milletimiz söz konusu ülkemizin birliği beraberliği ise terör örgütleri ile birlikte hareket edenleri hep tasfiye etti. Edecektir” ifadelerine yer verdi.

Muhammed Can Akyürek

Ayrıca instagram hesabımızıda takip edebilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu