Gündemİlçe Haberleri

Sarı 19 Mayıs Bayramını Kutladı

Sarı 19 Mayıs Bayramını Kutladı .

Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı 19 Mayıs Zafer Bayramı’nı kutladı. Balıkesir’de düzenlenen etkinliklere katıldı. Gençlik bayramında, gençlerle sohbet etti.

Sarı 19 Mayıs Bayramını Kutladı
Balıkesir Chp Milletvekili Serkan Sarı 19 Mayıs Zafer Bayramı'Nı Kutladı. Balıkesir'De Düzenlenen Etkinliklere Katıldı. Gençlik Bayramında, Gençlerle Sohbet Etti.
Serkan Sarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sosyal medyasından kutladı. Sarı ,” Bugün bağımsızlık meşalemizin yakıldı. Milli mücadele direnişimizin başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 104. Yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bayramınızı kutluyorum. Tam bağımsız Çağdaş, Özgür Türkiye yolunda emin adımlarla. ” dedi.
Balıkesir Chp Milletvekili Serkan Sarı 19 Mayıs Zafer Bayramı'Nı Kutladı. Balıkesir'De Düzenlenen Etkinliklere Katıldı. Gençlik Bayramında, Gençlerle Sohbet Etti.
Serkan Sarı, paylaşımından sonra  önce Balıkesir Atatürk Anıtı’nın önünde çelenk sunma törenine katılım gösterdi. Ardından Kurtdereli Spor Salonu’nda gençlerin düzenlediği etkinlikleri izledi. Sarı , 19 Mayıs için ” Atamızın Samsun’a çıkarken ki inanç ve kararlılıkla çizdiği yolda, devrimlerinin ışığında Cumhuriyetimizin değerlerini yok etmeye çalışanlara karşı mücadelemiz sonsuza kadar devam edecek. Atam izindeyiz, devrimlerinin bekçisiyiz.” dedi.
Sari 19 Mayis Bayramini Kutladi 3
Sarı ,etkinlik sonrası gençlerle konuştu. Gençlerin hedeflerini sordu. Balıkesir ‘de gençlerin kendileri için neler görmek istediğini sordu. Düzenledikleri program için teşekkürlerini iletti.
Sari 19 Mayis Bayramini Kutladi
Haber: Elif Şahin
Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu