Balıkesir Son Dakika Ölüm HaberleriBalıkesir Son Dakika Haberleri

AK Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Hayatını Kaybetti!

Balıkesir Kepsut AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz hayatını kaybetti.

AK Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Hayatını Kaybetti!

Kısa bir süre önce geçirdiği beyin ameliyatının ardından tedavisi Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde süren Yılmaz yaşamını yitirdi.

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde uzun yıllardır AK Parti’ye hizmet veren ve 2014 yılından beri ilçe başkanlığını yürüten Mehmet Yılmaz, geçirdiği beyin ameliyatının ardından tedavi gördüğü Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi. Emekli öğretmen ve üç çocuk babası olan Yılmaz’ın vefat haberi, sosyal medya üzerinden AK Parti Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından paylaşıldı. Cankul’un paylaşımında;

“AK Parti İlçe Başkanımız, uzun yıllardır Kepsut’umuza hizmetleri olan, abimiz değerli büyüğümüz, dava arkadaşımız merhum Mehmet Yılmaz’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Rabbim mekanını cennet, makamını âlî eylesin. Ailesine, teşkilatımıza ve sevenlerine de sabr-ı cemil versin.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan merhum Yılmaz’ın cenazesi yarın öğlen evinin önünde alınacak helalliğin ardından, Kepsur Çarşı Camisinde kılınacak cenaze namazını müteakiben Çınarlıdere Mezarlığına defnedilecek.

Ak Parti Kepsut İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Hayatını Kaybetti!

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu