GündemSiyaset

AK PARTİ YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDİ

Ak Parti Balıkesir il teşkilatı sevgi yürüyüşü düzenledi. Ali Hikmet Paşa meydanında toplanan Ak Parti teşkilatı Anafartalar Caddesi, Kızılay ve Milli Kuvvetler caddesi üzerinden bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Milletvekilleri, İl, ilçe teşkilat başkan ve yönetimleri ile Balıkesir’deki AK Partililer katıldı.

MEHTER ÖNCÜLÜĞÜNDE YÜRÜYÜŞ

Balıkesir’de geçtiğimiz gün gerçekleştirilen yürüyüşe mehter takımı öncülük etti. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yürüyüşte yaptığı konuşmasında halkımızın içinde partililerimizin arasındayız .Milletvekili ve adaylarımız, Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte halkın içinde buradayız. Hayırlı olana millet sahip çıkacaktır.

İŞİ USTASINA BIRAKMAK

Yaklaşık bir aydır seferdeydik. Arkadaşlarımızla sahada çalışmalar gerçekleştirdik. Sıkılmadık el basılmadık yer bırakmadık diye düşünüyorum . Görev sandıklara giderek bitirilmiş olacak. Sandıklar açılıp oy pusulaları sayılana sandık seçim kurullarına teslim edilene kadar görev sürecek. Sandığa giderek herkes demokratik görevlerini sürdürecek. Maceraya gerek yoık. Bu işi ustaya bırakmak gerekir diyorum” ifadelerini kullandı. Yürüyüşte ayrıca AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan da bir açıklama yaptı. Oldukça heyecanlı görünen Başkan Demiraslan” coşkunuz dolayısıyla katılım sağlayanlara teşekkür ediyorum. Son çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi de yapacağız .Erken saatte oylarımızı kullanalım ve destek olalım. Gazamız mübarek olsun ve Pazar günü zaferle buluşalım” dedi. Sevda Kaygısızın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu