GündemSiyaset

AKIN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin tamamlanmasının ardından açıklama yaptı.

Akın açıklamasında “Parlamenter demokrasimizin kaderini belirleyen bu seçimde; milletimizin iradesinin sandığa sağlıklı bir şekilde yansımasını sağlamak adına göstermiş olduğunuz hassasiyet ve olgunluk için teşekkür ederim. Kuvayı Milliye’nin Başşehri olarak, bir kere daha demokrasiden yana olan tavrımızı kanıtladık.Şahsıma 27. Yasama döneminde de Gazi Meclisi’mizde temsil etme onurunu veren yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunarım. Balıkesir benim ailem diyerek çıktığım bu yolda milletvekilliği yaptığım süre boyunca, hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin tüm Balıkesir’i temsil etmenin gayretini gösterdim, yeni dönemde de aynı gayret içerisinde olacağım.”dedi.

“Milyonlara umut olduk”

“Baskın seçim sürecinin tüm antidemokratik uygulamalarına rağmen, çok yüksek katılım oranıyla sandığa giderek iradenizi, umudunuzu ortaya koydunuz. Bandırma Vapurundakilerin kararlılığıyla çıktığımız bu yolda, zafere ulaşana kadar durmak yok. Milyonlara umut olduk, şimdi bu umudu büyütmek için mücadele etmekten asla geri durmayacağız.Demokrasinden yana tavır gösteren yurttaşlarımıza, il başkanımıza ve ilçe başkanlarımız nezdinde il ve ilçe yöneticilerimize, gece gündüz çalışan kadınlarımıza ve gençlerimize, basın emekçilerimize ve ayrıca Milletvekili adaylarımıza tek tek teşekkür ediyorum.Seçim sonuçlarının vatanımıza, devletimize, milletimize ve Balıkesir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Kentimizi parlamentoda birlikte temsil edeceğimiz tüm Milletvekillerini kutluyorum. Saygı ve sevgilerimle.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu