GündemSiyaset

Akşener: ‘2028’de Herkesin Eteği Tutuşacak’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'deki Belediye Başkanları Tanıtım Programında Konuştu

Akşener: ‘2028’de Herkesin Eteği Tutuşacak’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir’de düzenlenen belediye başkanları tanıtım programında konuştu. Akşener, İYİ Parti’nin belediyecilik anlayışını vurgulayarak, 2028’de herkesin eteğinin tutuşacağını söyledi. Balıkesir’e ayrı bir önem verdiklerini belirten Akşener, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Turhan Çömez’i açıkladı.

Program, Akşener’in Türkiye’nin en büyük lideri olarak karşılanmasıyla başladı. Akşener, partisinin belediye başkanları tanıtım töreninde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez’i tanıtarak sözlerine başladı. Çömez’i uzun yıllardır tanıdığını ve onun vatanını seven bir insan olduğunu vurguladı.

Akşener, İYİ Parti’nin kuruluş amacının ucube sistemden kurtulmak olduğunu ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini ifade etti. Belediyecilikte adaletin ve liyakatin önemine değinen Akşener, İYİ Parti’nin belediyeleri kazanmasıyla ülkenin yeni baştan kuruluş ayarlarına dönmesini sağlayacaklarını belirtti.

Akşener: '2028'De Herkesin Eteği Tutuşacak'

Akşener’in konuşmasının ardından İYİ Parti’nin Balıkesir Belediye Başkan Adayları da açıklandı. Balıkesir’de yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin büyük şehirlerdeki belediyeleri devralmasıyla ülkenin yönetiminde değişikliklerin olacağına dikkat çekti.

 

 

İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Baltacı’ya taziye mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu