GündemSiyaset

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘Hançer’ Yanıtı!

Akşener: Kimseye hançer vurmadım, ben olmadığıma göre hançer kimin?

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na ‘Hançer’ Yanıtı!

İYİ Parti’nin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ben bugüne kadar kimsenin arkasından hançer vurmadım, ben hançeri hak ettiği takdirde kalbine vurdum. Ben olmadığıma göre hançer kimin?” ifadelerini kullandı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’nin haftalık grup toplantısına gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

“İktidarın enflasyonla mücadele planı yok!”

Meral Akşener, yaptığı açıklamalarında “Milletimizin enflasyonla mücadelesi devam ediyor. Biliyorsunuz yeni ekonomi yönetiminin açıkladığı bir enflasyonla mücadele planı hala yok. Bir Orta Vadeli Plan var. Onun da bir plan değil, temenniler dizisi olduğunu söylemiştim. İktidarın enflasyon temennisi geçtiğimiz hafta yine güncellendi. Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 65’e çıkardı. Bakalım güncellemeler halkın yaşadığı gerçek enflasyona yetişebilecek mi. Milletimiz artık kemer sıkmaktan nefes alamayacak hale geldi ama saraydaki zevki sefa hayatı sürüyor.” dedi.

“Kazık atanı silmezsem adımı değiştireceğim”

“En fazla naz edilen, sözü kesilen, parmak sallanan genel başkan benim. Ama Allah nasip ederse o parmakların hepsini tek tek kıracağım. Toprak bizde ama parayı başkaları kazanıyor. İklim bizde ama parayı başkaları kazanıyor. Su bizde ama paraları başkaları kazanıyor. Biz bu eğri düzeni mutlaka değiştireceğiz. İsterse en yakınım olsun, vallahi değiştireceğim, billahi değiştireceğim. Bu ülkeye kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim. “

Akşener'Den Kılıçdaroğlu'Na 'Hançer' Yanıtı!

“Oyunbozanlıkla suçlayanlar değişim havarisi oldular”

“Sözlerimiz kimilerine karın ağrısı yaptı. Bazıları da bizi kendine düşman gördü. Ne ilginçtir ki 2023 seçimlerinde Türkiye’yi değiştirmek için gösterdiğimiz çabalar karşısında bizi oyunbozanlıkla suçlayanlar hafta sonu itibariyle birer değişim havarisi oluverdiler. Eskiden Gırgır diye bir dergi vardı, onda vardı ‘Bir güldüm, bir güldüm, bir güldüm’ şeklinde. Ben de öyle, bir güldüm, bir güldüm, bir güldüm… Allah’ım sen ne büyüksün, ahirete hiçbir şey kalmıyor Türkiye’de. Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığımız için bize demediklerini bırakmayanlar Sayın Özgür Özel’in en büyük havarileri oldu. Hani yüzde 60’la kazanıyordu Sayın Kılıçdaroğlu, hani kola kutusu koysanız kazanıyordu. Kral öldü ama 2023’e damga vuran garip anlayışın sahipleri aynen yerinde duruyor.”

“Ben olmadığıma göre hançer kimin?”

“Yıllar evvel önemli bir kişi, ‘ceketimin astarı yok, her tarafım hançer, bıçak’ demişti. Rahmetli ağabeyime söyledim, dedi ki ‘yaşlı adamların sözlerine bakma, acındırmaya çalışırlar kendini’. Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti fakat ortada kaldı. Eğer bensem o, ben bugüne kadar kimsenin arkasından hançer vurmadım, ben hançeri hak ettiği takdirde kalbine vurdum. Bugüne kadar hep öyle yaptım. Arkadan işim yoktur. Gereğini yapmıyorsan ha bire hançerlenirsin, o hançerlerin sahiplerini sonra karşında bulursun. Altı kişinin içinde net bir şekilde konuşmuş şahısım. Ben olmadığıma göre hançer kimin?”

“Kimseye Kefil Olmayız”

“Biz çiçeği burnunda değişim şahıslarının bugün kurabildiği cümleleri sekiz ay önce kurmuştuk. Üstelik kendimizi düşünerek değil, Türk milletinin makus talihini değiştirmek için kurmuştuk. Biz her şeyi hamdolsun yeterince gördük. Finish çizgisine kadar gelip geriye doğru koşanları da gördük, bundan sonra kimseye kefil olmayız. Siz isteseniz de ben olmam. Kişisel ikbal siyasetini de ittifak diye paketlenen menfaat ilişkilerini de tek tek yıkacağız.

Akşener'Den Kılıçdaroğlu'Na 'Hançer' Yanıtı!

KILIÇDAROĞLU’NA HANÇER YANITI

Sayın Kılıçdaroğlu hançerden bahsetti. Eğer o ben isem, ben hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben hak ettiği takdirde hançeri, kalbine vururum. Arkadan işim yoktur. Ben kul hakkından çok korkarım. Gücün getirdiği kul hakkından çok korkarım.

Ölümüne bir şeyi isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin. O hançerlerin sahiplerini karşında bulursun. Ben kimseyi hançerlemem. Bana öğretilen, yüze karşı açık konuşmak ve gereğini yapmaktır.6 kişinin içinde net bir şekilde konuşmuş şahısım. Karşılığında ölmüş anama sövüldü. Ben olmadığıma göre hançerler kimin? Benim sırtımda hançer yok. Elini kaldıranın elini kırarım.

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu