Gündemİlçe Haberleri

Almanya’dan Gömeç’e Ziyaret

Almanya’dan Gömeç’e ziyaret. Almanya Uluslararası Dalıcı Sertifikasyon Ajansı öğrencileri ve eğitmenleri Gömeç’i ziyaret etti. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’da Gömeç’in önemli merkezlerini ziyaretçilere tanıttı.

Almanya’dan Gömeç’e Ziyaret

Almanya’dan Gömeç’e Ziyaret. Almanya Uluslararası Dalıcı Sertifikasyon Ajansı Öğrencileri Ve Eğitmenleri Gömeç’i Ziyaret Etti. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’da Gömeç’in Önemli Merkezlerini Ziyaretçilere Tanıttı.

Uluslararası Dalıcı Sertifikasyon Ajansı yetkilisi Şenol Kara eğitim alan dalgıçlarla Gömeç’i ziyaret etti. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’da gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.

Almanyadan Gomece Ziyaret 1

Mehmet İrem Himam, gelen ziyaretçileri Gömeç Dalış Köyüne ve 3. Heykel Sempozyum alanına götürdü. Burada gerçekleşen faaliyetlerden bahsetti. Özellikle bu sene konusu mitoloji olan 3. Heykel Sempozyumundan söz etti. 16 Haziran’da tamamlanacak sempozyumun sergisi için misafirleri davet etti.

Almanyadan Gomece Ziyaret 2

”Gömeç’i böyle tanıtmak bize gurur veriyor”

Mehmet İrem Himam ziyaretten çok memnun kaldığını iletti. Himam ‘’ Uluslararası Dalıcı Sertifikasyon Ajansı’nı burada misafir etmekten çok memnunuz. Gömeç Dalış Köyü ve 3. Heykel Sempozyumu bizim için çok önemli. Misafirlerimize buraları göstermek, Gömeç’i böyle tanıtmak bize gurur veriyor. Öncelikle öğrencileri ile beraber gelen Şenol Kara’ya teşekkür ederim. Ulusal anlamda da Gömeç’i tanıtmak çok büyük gurur.’’ Dedi.

Almanyadan Gomece Ziyaret 3

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Gömeç Hakkında

Gömeç, Balıkesir ilinin Ege Denizi kıyısındaki bir ilçesi. Yüzölçümü ile Balıkesir’in en küçük ilçesi olan Gömeç, 15.207 nüfusu ile Marmara ve Balya’nın ardından en küçük üçüncü ilçesidir.

Kuzeyinde ve batısında Burhaniye yer alır. Ayrıca kuzeybatısında Edremit Körfezi, güneyinde Ayvalık ve güneydoğusunda İzmir’in Bergama ilçesi ile sınırı bulunmaktadır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün siluetinin yer aldığı “Atatürk Kayaları” ve asırlık çınarları ile meşhur olan ilçenin ana geçim kaynağı zeytin ve zeytinyağı yetiştiriciliğidir. Ayrıca koyun sütünden yapılan ve jöle kıvamındaki yoğurdu ilçeye özgüdür.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu