Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Altıeylül Belediyesi Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Hakan Şehirli Altıeylül'ün Mazbatasını Teslim Aldı

Altıeylül Belediyesi Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Hakan Şehirli Altıeylül’ün Başkanlığını Teslim Aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde %37.81 oy oranıyla seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Altıeylül Belediyesi Başkan adayı Hakan Şehirli bugün düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

“Çalışmaların Devamlı Takipçisi Olduk”

Taşındıkları yeni Altıeylül Belediye binasının tam anlamıyla hazır olmadığı için Altıeylül Belediyesi Gelişim Merkezi (ALGEM) binasında düzenlenen Mazbata töreninde konuşan başkan Hakan Şehirli, Eski başkan Hasan Avcı ile görev sürecinde 6.5 yıldır yapılan çalışmaları konuştuğunu bu 6.5 yılın 5 yılını Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı ve grup başkanı olarak birlikte çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalarında yakın takipçisi olduklarını dile getirdi.

“Pazara kadar değil mezara kadar Altıeylül sevdalısı olacağız”

Şehirli, bu süreçte farklı tablolar çıkabilirdi ortaya ama Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu görevi aldıklarını ve bu önümüzdeki 5 yıl içerisindeki Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile meclis üyeleriyle bu işlerin daha iyisini daha güzeli yapmak için yola çıktıklarını belirterek biz bundan sonra Altıeylül sakini değil sahibi olacağız ve pazara kadar değil mezara kadar Altıeylül sevdalısı olacağız diyerek herkese teşekkür etti.

Mazbata töreninde söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın’da bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı eski Altıeylül Başkanı Hasan Avcı’ya teşekkür ederek Yeni başkan Hakan Şehirli’ye de başarılar diledi.

“Bu gün gönül rahatlığıyla bu görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum”

Eski başkan Hasan Avcı’da yaptığı konuşmada 6.5 yıldır gece gündüz demeden ekibimizle birlikte var gücümüzle çalıştık emek verdik. Bu gün gönül rahatlığıyla bu görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyorum, bizler görev sürecimizde her sorunu çözdük her sorunu halletik iddiasında bulunmadık ama şehrimiz için ekibimizle dinlenmeden yorulmaksızın evde çoluğumuzdan çocuğumuzdan fedakarlık ederek var gücümüzle çalıştık ve bugün milletin iradesine teslim olma zamanı dedi.

“Hem Hakan başkanımızı hem Ahmet başkanımızı her ikisini de tebrik ediyorum”

Avcı sözlerine bu güne kadar kimsenin hakkında bilerek bir noktasına tenezzül etmedik ettirmedik bugüne kadar hep milletimizin emrinde olduk bugünden sonrada milletimizin şehrimizin emrinde olmaya devam edeceğiz, ben Hem Hakan başkanımızı hem Ahmet başkanımızı her ikisini de tebrik ediyorum, bundan sonra yürüyecekleri bu yolda kendilerine kolaylıklar diliyorum diyerek herkese teşekkür etti.

Balıkesir Büyükşehir’de Devir Teslim Gerçekleşti

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu