Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül Belediyesi’nden Anlamlı Çağrı

Altıeylül Belediyesi’nden Anlamlı Çağrı

 

Altıeylül Belediyesi tarafından kış mevsiminde soğuk havaların günden güne etkisini daha da hissettirdiği Balıkesir’de araçların içine saklanan sokak hayvanlarını korumaya yönelik olarak sürücülere “kaputa vur ” çağrısında bulunuldu

HAYAT KURTARAN ÇAĞRI

Altıeylül Belediyesi tarafından kış mevsiminde soğuk havaların günden güne etkisini daha da hissettirdiği bu günlerde sürücülere yönelik “kaputa vur ” çağrısında bulunuldu Altıeylül Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan “kaputa vur” çağrısı ile soğuk hava şartları ve yağılardan etkilenen sokak hayvanlarının sıcaklık sebebi ile araçların motorlarının bulunduğu bölgeye girerek korunmaya çalışmasına dikkat çekildi. Bu çağrı ile ilgili yapılan açıklamada ile kaputun içine saklanan başta kediler olmak üzere sokak hayvanlarının araçların çalışması ile birlikte zarar görmemeleri için bu hatırlatmanın yapıldığı belirtildi.

“BİR KAP SU BİR KAP MAMA” NOTU

Kış mevsiminde sık sık hayvanların istemsizce zarar görmesine neden olan bu durum karşısında yapılan hatırlatma bazı vatandaşlar tarafından övgü ile karşılandı. Sosyal medya hesaplarından yapılan çağrıda, “Soğuk havalarda arabanızı çalıştırmadan önce kaputa vurmayı unutmayın. Minik bir dostumuz üşümüş, içeride uyumuş olabilir. Bir de unutmadan, evlerimizin önüne bir kap su bir kap mama bırakalım ” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu