Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ALTIEYLÜL’DE SİYASİ NEZAKET YARIŞI

CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı ve rakibi Esin Balıbek’e nezaket ziyaretinde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı ve adayı Hasan Avcı, siyasi aktörler olarak vatandaşlara hizmet yarışı içinde olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi.

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve rakibi Millet İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan adayı Esin Balıbek’e iadeyi ziyarette bulundu. CHP’liler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Avcı, seçim çalışmalarında rakiplerine başarılar diledi.  Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Şehirli, bu tür davranışların Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi. Şehirli, “Hepimiz bu şehri nasıl güzel yönetebiliriz diye yarış içerisindeyiz. Ama görüyorsunuz ki kolkolayız, yürek yüreğeyiz, el eleyiz, abi kardeş gibiyiz. Yarın saha karşılaştığımızda da böyle olacağız” dedi.

BAŞKAN AVCI: “HİZMET YARIŞINDA OLACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Başkan Avcı, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimler sürecinin ülke ve kente hayırlı olasını diledi. Amaçlarının şehre en güzel hizmeti yapmak olduğunu ifade eden Avcı, “Makamımız Altıeylül’de yaşayan vatandaşlarımızın makamıdır. Biz orada emanetçi olarak duruyoruz. Bu emanet bize yüklenmiş durumda. Yarında bu emanet kime yüklenirse bizde şehrimize hizmet etmek için aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Başkan adayı Esin Balıbek’te iadeyi ziyaret için Başkan Avcı’ya teşekkür etti. Balıbek, Avcı’nın iyi niyetli ve hoşgörülü olduğunu belirtti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu