Balıkesir Son Dakika HaberleriGörüntülü HaberlerGündem

Altın Dolandırıcısı Bandırma’da Yakalandı

Bandırma'da yaşanan dolandırıcılık olayına JASAT'tan anında müdahale.

Altın Dolandırıcısı Bandırma’da Yakalandı

Altin Dolandiricisi Bandirmada Yakalandi 2

Bandırma, Misakça Kırsal Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 68 yaşındaki H.G., jandarma olarak kendisini tanıtan dolandırıcıların tuzağına düştü. Jandarma ve Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen hızlı müdahale sayesinde, 550 bin lira değerinde altın çalmaya çalışan şüpheli, 60 dakika içinde yakalandı.

Altin Dolandiricisi Bandirmada Yakalandi 1

Cinayete ve Hırsızlıktan Aranıyorsun Dediler

Olayın detaylarına göre, H.G.’yi arayarak cinayet ve hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla kandıran dolandırıcılar, parmak izi araştırması yapacakları yalanını söyleyerek H.G.’den ait olduğu belirtilen 550 bin lira değerindeki altın ve paraları teslim almasını istediler. Ancak JASAT’ın hızlı müdahalesi, olayın başka bir boyuta geçmesini engelledi.

Altin Dolandiricisi Bandirmada Yakalandi 3

Bandırma Giriş ve Çıkışları Kapatıldı

JASAT ekipleri, Bandırma’nın giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturarak şüphelinin kimliğini belirledi. Kamera görüntülerini inceledikten sonra Tezer O. (36) isimli şüpheliyi tespit eden ekipler, şüphelinin kaçma girişimini Bandırma’nın çeşitli noktalarında başarıyla engelledi. Adli işlemler başlatılan Tezer O., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Altin Dolandiricisi Bandirmada Yakalandi 4

Haber: Alper Çobanoğlu

Cinayete Karıştın Dedi Altınlarını Alıp Kaçtı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu