Etkinlikİlçe Haberleri

Ankara’da Yaşayan Balıkesirliler İftarda Buluştu

Ankara'da yaşayan Balıkesirlileri bir araya getiren ve Balıkesir'in Ankara'daki temsilcisi olan Ankara Balıkesirliler Derneği, her yıl düzenlediği geleneksel iftar buluşmasını bu yılda gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Servet Camgöz'ün liderliğinde gerçekleşen 2024 yılı iftar programı, Hakimevi'nde gerçekleşti. 

Ankara’da Yaşayan Balıkesirliler İftarda Buluştu

Ankarada Yasayan Balikesirliler Iftarda Bulustu

Birçok İsim İftara Katıldı

Ankara Balıkesirliler Derneği’nin 2024 yılı iftar programı, Balıkesir’in önde gelen isimlerinin yanı sıra Ankara’nın önemli simalarını bir araya getirdi. İlyas Yılmazyıldız, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan gibi önceki dönem Balıkesir Milletvekilleri ile Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gökçe, Yargıtay Üyesi Hikmet Kanık, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mekin Tüzün, iş insanları Ziya Karalar, Hakan Karalar ve gazeteci Mustafa Yıylaz gibi isimlerin katılımıyla zenginleşti.

Öğrencilere Burs Desteği Vurgusu

Dernek Başkanı Servet Camgöz, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ederek, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı. Camgöz, Ankara Balıkesirliler Derneği’nin çalışmalarının Ankara’da saygın bir konuma geldiğini ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti. Dernek etkinliklerinin yanı sıra, öğrencilere yönelik burs desteğine de değinen Camgöz, fitre ve zekatların öğrenci burs hesabına yönlendirilmesini talep etti. Böylelikle, ihtiyacı olan öğrencilere daha fazla destek sağlanabileceğini ifade etti. Camgöz, burs desteği için herkesi duyarlı olmaya çağırdı.

Haber: Bülten

Ayvalık’ta Birlik ve Bereket Sofraları Kuruldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu