GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Annelerin Ördüğü Bere ve Battaniyeler Hayatın Çiçeklerini Isıtıyor

Annelerin Ördüğü Bere ve Battaniyeler Hayatın Çiçeklerini Isıtıyor

 

Balıkesir Anneler Derneği Şube Başkanı Zekiye Seferbey ve beraberindeki anneler proje ile öğrencileri giydiriyor. Sındırgı Yüreğil’de yaklaşık 300’ü aşkın öğrenciye giyecek yardımında bulunan anneler Balıkesir’deki yardımseverlere teşekkür etti.

 

Balıkesir’in Anneleri Bu kez Sındırgı Yüreğildeler

İlgili Makaleler

Balıkesir Anneler Derneği hummalı bir çalışma içinde. İki haftadır çalışmalarını hızlandıran anneler tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı. Bugünde ayrıca Sındırgı Yüreğildeki öğrenciler için hazırlanan hediyeler bizzat takdim edilecek.

 

Hayatın Çiçekleri Çocuklarımızı Kucaklamaya Geldik

Anneler Derneği Hayatın çiçekleri Olan Çocukları Kucaklamaya Geldik projesi ile çocuklarla kucaklaştı. Kucaklaşmaya da devam edecek. Yaklaşık 30 yıldır Anneler Derneği’nin hem kurucusu olan hemde gönülden özveri ile çalışma yürüten Zekiye Seferbey çocuklara özel proje üretti ve uygulamaya koydu.

Konuyla ilgili Anneler Dernek Başkanı Zekiye Seferbey MERHABA ’ya şöyle konuştu: Balıkesirlilere teşekkür ediyorum. Yaşlılar Bakım Evinden tutun Balıkesirli hanımlara, SYAL öğrencilerine Müdürlerine, Büyükşehre teşekkür ederim. Balıkesir’de olmak ve bu derneğin çatısı altında bulunmaktan mutluyum. Çocuklara eşofman, kaşkol, bere, eldiven vb kıyafetler hep bağış geldi. Balıkesir Ticaret Odamız, Kelemce, Severoğlu ve bazı esnaflarımıza teşekkür ederim. Maddi manevi yanımızda olundu Yönetimimizdeki hanımlar elleriyle örgüler ördü, bereler ördü. Bu yapılanları ulaştırmak ve ulaştırıp mutlu etmek bizi zinde tutuyor” dedi.

Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu