YaşamGündem

Ara Tatilde Otobüs Yolculuğu Planlayanlar Dikkat!

Yaklaşan Ara Tatilde Otobüs Yolculuğu Planı Yapanlara Önemli Uyarı: Emniyet Kemeri Kullanımına Dikkat!

Ara Tatilde Otobüs Yolculuğu Planlayanlar Dikkat!

Son dönemlerde Eskişehir’de meydana gelen otobüs kazalarındaki artış, bir otobüs firmasının vardiya amiri Gökhan Güldaş’ı endişelendirdi. Güldaş, kazaların azaltılması ve kayıpların önlenmesi için vatandaşlara emniyet kemeri kullanımı çağrısında bulundu. Uzun mesafeli yolculuklarda yaşanan can pazarlarına dikkat çeken otobüs firması yetkilileri, yapılan uyarılara rağmen emniyet kemerinin yeterince kullanılmadığını belirtti.

Emniyet Kemeri Hayati Önem Taşıyor

Eskişehir Şehirlerarası Otogarı’nda vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, bütün otobüslerde yolculara emniyet kemerlerini takmaları için gerekli uyarıların yapıldığını vurguladı. Otobüslerde zorunlu emniyet kemeri kuralının yürürlüğe girmesi öncesinde koltuklara emniyet kemerleriyle ilgili görseller yapıştırdıklarını söyleyen Güldaş, her durakta otobüslerin hareket etmeden önce emniyet kemerlerine titizlikle dikkat ettiklerini ifade etti.

Ara Tatilde Otobüs Yolculuğu Planlayanlar Dikkat!

Vatandaşlardan Duyarlılık Bekleniyor

Güldaş, kabin memurlarının da araç içerisinde sürekli olarak yapılan ikazlara destek verdiğini belirtirken, vatandaşlardan konuyla ilgili daha duyarlı ve titiz olmalarını beklediklerini ifade etti. Otobüs firması yetkilileri, emniyet kemerine olan hassasiyetlerini vurgulayarak, mekanizması bozuk koltukları satışa kapattıklarını açıkladı.

Firma Sorumlularının Çağrısı

Emniyet kemeri konusundaki duyarlılığın artırılması gerektiğine vurgu yapan Güldaş, bu önlemin kazalardaki yaralanmaları ve ölümleri azaltmada önemli bir faktör olduğunu dile getirdi. Son olarak, vatandaşlardan öncelikle kendi can güvenliklerini sağlamalarını ve tüm taşıtlarda emniyet kemerlerini kullanmalarını istedi.

Ara Tatilde Otobüs Yolculuğu Planlayanlar Dikkat!

 

 

İHA

İvrindi’de Karne Hediyesi Çocukları Bekliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu