Gündem

Arefe Günü Tatil Mi?

Arefe günü tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Arefe günü bankalar, noter, resmi daireler açık mı, çalışıyor mu? İşte çalışma saatleri…

 

Arefe Günü Tatil Mi?

Arefe günü tatil mi ne zaman soruları Ramazanın son günleri ile öne çıkan konulardan oldu. Ramazan ayının sonlarına gelinmesiyle birlikte bayram yaklaşmaya başladı. 23 Mart Perşembe günü başlayan Ramazan ayı 20 Mart Perşembe günü (arefe günü) tutulacak oruçla son bulacak. 20 Nisan Perşembe tatil mi? sorusu da bu sebeple merak edilip araştırılıyor.

Müslümanlar için Ramazan Bayramı’nı müjdeleyen Arefe günü ile ilgili aramalar git gide artıyor. Konuyla ilgili olarak Arefe gününün tarihi, resmi tatil ve yarım gün olup olmadığına dair tüm bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik. İşte, ayrıntılar…

 

20 NİSAN PERŞEMBE TATİL Mİ?

23 Mart Perşembe günü başlayan Ramazan ayı 20 Nisan Perşembe günü son bulacaktır. 20 Nisan arefe günü ise tatil olmayacak. Arefe günü yarım gün çalışma mesai düzeni uygulanacaktır. Öte yandan 21-22-23 Nisan tarihleri ise 3 günlük resmi tatil kabul edilecektir.

20 Nisan Perşembe yani arefe günü bankalar, noterler, postaneler de yarım gün hizmet verecekler. Resmi kurumlar 20 Nisan Perşembe günü öğleden sonradan 24 Nisan Pazartesi gününe kadar kapalı olacak.

 

20 Ni̇san Perşembe Tati̇l Mi̇?

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu