Gündem

Atatürk Tam da Bugün Balıkesir’e Geldi!

Atatürk Tam da Bugün Balıkesir’e Geldi! Mustafa Kemal Atatürk'ün, Balıkesir’in Bandırma ilçesine gelişinin bu yıl 98'inci yıl dönümü törenle kutlandı.

Atatürk Tam da Bugün Balıkesir’e Geldi! Mustafa Kemal Atatürk’ün, Balıkesir’in Bandırma ilçesine gelişinin bu yıl 98’inci yıl dönümü törenle kutlandı.

 

Atatürk Tam da Bugün Balıkesir’e Geldi!

Bandirma

İSKELEDE TEMSİLİ KARŞILAMA TÖRENİ

İskelede düzenlenen temsili karşılama töreninde, denizden römorkörle karaya çıkan iki kız öğrenci yanlarındaki Türk bayrağını, Kaymakam Engin Aksakal’a teslim etti.

SAYGI DURUŞU VE GÜNÜN ÖNEMİ

Aksakal ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet alanına geçti. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine vurgusu gerçekleşti.

Törene, Kaymakam Engin Aksakal, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Vekili Hv. Ulş. Alb. Aladdin Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu