Gündem

Atıcı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nı ziyaret etti.

 

 

TÜRKAV Balıkesir Şubesi Başkanı Adnan Tatoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret samimi bir havada geçti.

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı son günlerdeki gelişmeleri değerlendirerek referandum ile ilgili olarak MHP’nin görüşlerini anlattı. Başkan Argun Atıcı “Sandıkta milli beka için “Evet” mührünü vuracağız. Biz başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine “Evet” diyoruz. Biz Türkiye’nin diriliş ve toparlanmasına “Evet” diyoruz. Biz Türk ve Türkiye düşmanlarının bozgunu için “Evet” diyoruz. Biz bir partiye, ideolojiye, bir kesim ve düşünceye değil Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve kurtuluş yıllarının anısına ve adına “Evet” diyoruz. Biliniz ki, Cumhuriyetimiz daha sağlam temellere oturacaktır.” dedi.

 

TÜRKAV Balıkesir Şubesi Başkanı Adnan Tatoğlu bu nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Argun Atıcı’ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu