GündemSiyaset

Aysel’den İnşaat Mühendisleri ve Mimarlarla Çözüm Odaklı Görüşme

umhur İttifakı'nın Burhaniye Belediye Başkan adayı olan Mustafa Aysel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor.

Aysel’den İnşaat Mühendisleri ve Mimarlarla Çözüm Odaklı Görüşme

Cumhur İttifakı’nın Burhaniye Belediye Başkan adayı olan Mustafa Aysel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Aysel, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası Burhaniye Temsilciliklerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında odalarla bir araya gelerek, ortak çalışmalar ve projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Aysel, ziyaretin detaylarına değindi. Teknik işbirliği protokolünün oluşturulması, belediyede ruhsat süreçlerinin hızlandırılması ve dijital inceleme sistemine geçilmesi gibi konuların ele alındığı görüşmede, çözüm odaklı tartışmalar gerçekleştirildi.

Aysel, ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, İnşaat Mühendisleri Odası Burhaniye Temsilcisi Engin Güngör, ve Burhaniye Mimarlar Odası Temsilcisi Erhan Güngör ile yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Haber: Bülten

Mustafa Aysel ve Ali Kemal Deveciler Bir Araya Geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu