Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de İYİ Parti ve CHP Arasında Gerilim!

Özel İYİ Partiden oy istedi, Çömez 'DEM'lilerden iste. İYİ’den size oy yok' dedi.

Balıkesir’de İyi Parti ve CHP Arasında Gerilim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’deki seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ahmet Akın ile birlikte Edremit, Bigadiç ve Bandırma’da miting düzenledi.

İYİ Parti Seçmeninden CHP Adaylarına Destek Çağrısı

Özel, İYİ Parti seçmeninden CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’a oy isteyince, bu durum İYİ Parti ile CHP arasında gerilime neden oldu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, Bandırma’da annesinin evinin balkonuna pankart asarak yanıt verdi.

Turhan Çömez’den Özgür Özel’e Sert Tepki

Pankartta, “Adayınıza Oyu İYİ Parti’lilerden Değil DEM’lilerden İsteyin” yazısını gören Özgür Özel, mitingi bıraktı ve İYİ Parti’yi hedef gösterdi. Turhan Çömez ise Özel’e yönelik sert bir yanıt vererek, siyasi nezaketsizlikle suçladı ve İYİ Parti’nin desteğini reddetti.

Balıkesir’de İyi̇ Parti Ve Chp Arasında Gerilim!

Özel’in Eleştirilerine Çömez’den Cevap

Turhan Çömez, Özgür Özel’in eleştirilerine cevap verirken, Özel’in tutumunu siyasi rotasını şaşırmak olarak değerlendirdi. Ayrıca, Özel’in İYİ Parti’ye ve İYİ Parti seçmenine yönelik söylemlerini eleştirdi ve İYİ Parti’nin ahlaklı kadrolarından oy istememesi gerektiğini belirtti.

Siyasi Atmosferde Gerilim Artıyor

Özgür Özel’in açıklamaları ve Turhan Çömez’in tepkisiyle birlikte, Balıkesir’deki siyasi atmosferde gerilim artıyor. Her iki taraf da karşılıklı olarak birbirlerini suçlayarak seçim sürecine devam ediyor.

 

 

 

Haber: Bülten

CHP’nin Balıkesir Edremit mitinginde ezan gafı: ben zayıfım bu konuda

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu