Gündemİlçe Haberleri

Aytekin’den 19 Mayıs Mesajı

Aytekin’den 19 Mayıs Mesajı. CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin 19 Mayıs mesajı yayımladı. Aytekin mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için çekilen çileye ve mücadeleye vurgu yaptı.

Aytekin’den 19 Mayıs Mesajı

Aytekin’den 19 Mayıs Mesajı. Chp Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin 19 Mayıs Mesajı Yayımladı. Aytekin Mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurulması Için Çekilen Çileye Ve Mücadeleye Vurgu Yaptı.

Ensar Aytekin herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

İlgili Makaleler

Aytekin sözlerine ‘’ 19 Mayıs, imkansızlıkların zaferinin ilk adımıdır. Karaya basılan her adım, emperyalizmin çiğnenmesidir, bu toprakları özgür vatan yapmanın iradesidir.’’ şeklinde başladı.

Aytekin ‘’ Atatürk’ün önderliğinde kurulan Modern Türkiye Cumhuriyeti, küllerinden doğan ve mayası buram buram Anadolu insanın emeğiyle yoğrulmuştur. Önce egemenliği gerçek sahibi olan millete vermek istemiştir. Bu yüzden 23 Nisan 1920’de TBMM’yi açmıştır. Büyük zaferi halkıyla birlikte kazanmış.’’ sözleriyle mesajına devam etti.

Aytekin mesajında Türk halkısının umutsuz olmamasına vurgu yaptı. Ayetkin ‘’ 104 yıl önce başlatılan bu direnç, bugün bize umutsuz olmamayı öğretmiştir. Her türlü şartlar altında bize güç veren o bir çift mavi gözü rehber almaya son nefesimize kadar devam edeceğiz.’’ Dedi.

Mesajının sonunda ‘’ Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, yüzyılın eşsiz dehası Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımı sunuyor, bu toprakları bize yurt yapan tüm şanlı geçmişimizi saygıyla anıyorum’’ dedi.

 

Haber :Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu