Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Ayvacık’ta Afetzedeler Yararına Deve Güreşi Gerçekleşti

Ayvacık’ta Afetzedeler Yararına Deve Güreşi Düzenlendi

 

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde depremzedeler yararına deve güreşi gerçekleşti. Güreşte daha önceki organizasyonlarda tanınmış ünlü develer yer aldı. Gerçekleşen güreşlere Balıkesir’den de katılım oldu.

 

 

Ayvacikta Afetzedeler Yararina Deve Guresi Duzenlendi 4 Telefon

 

Balıkesir’inde Aralarında Olduğu İllerden 170 Yakın Deve Katıldı

Ayvacık ilçesinde sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi olan Ayvacık Deveciler Derneği, bu sefer de ilçedeki depremzedeler yararına folklorik deve güreşi düzenledi. Deve güreşleri . Ayvacık Belediyesi Arenası’nda gerçekleşti. Gerçekleşen deve güreşine Balıkesir, Aydın, İzmir, Muğla, Antalya, Manisa ve Çanakkale’den 170’e yakın deve katıldı.

 

Ayvacikta Afetzedeler Yararina Deve Guresi Duzenlendi 6 Telefon

Geliri Depremzedeler İçin Kullanılacak

Ayvacık’ta her yıl düzenlenen folklorik deve güreşleri bu yıl depremzedeler yararına düzenlendi. Ayvacık Deveciler Derneği Başkanı Müjdat Bayram, deve güreşleri gösteriminden elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlanacağını ifade etti.  5 Mart Pazar günü saat 11.00’da düzenlenen güreşler, depremde hayatını kaybedenler için dualar ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından ise güreşler başladı. Gerçekleşen folklorik deve güreşlerine ise çevre il ve ilçelerden yüzlerce vatandaş katıldı. iha

 

Ayvacikta Afetzedeler Yararina Deve Guresi Duzenlendi 3 Telefon

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu