GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor Projesi 3. Etapta Sona Yaklaşıldı

Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor Projesi 3. Etapta Sona Yaklaşıldı

Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor Projesi 3. Etapta Sona Yaklaşıldı.  “Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor” projesinin 3. etabında sona yaklaşıldı.

ATO VE GMKA İŞBİRLİĞİ PROJESİNDE SON DURUM

Ayvalık Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın Ayvalık Ticaret Odası ile Balıkesir Valiliği Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) işbirliği ile yapılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin proje ortağı Ayvalık Belediyesi’nin ise proje iştirakçisi olduğu  “Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor” projesinin 3. etabında sona yaklaşıldı. Toplamda 5 etaptan oluşan projenin 2. etabında Sarımsaklı Sulak Alan Kuş gözlem ve Seyir Yürüyüş yolu çalışmaları tamamlandıktan sonra Projenin 3. etabı olan çalışmalar kapsamında;  Pınarbağazı, Hakkıbey Yarımadası ve Pateriça bölgeleri, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı giriş kapılarının tamamlanmasında sona yaklaşılmıştır.

ATO’DAN KAYMAKMAM’A TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın  açıklamada bulunarak, “ Projemizin Ayvalık turizmine güzellikler ve bereketler getirmesini dileriz. Projenin ilk gününden beri her türlü desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Gökhan Görgülüarslan’a çok teşekkür ederiz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu