İlçe HaberleriSiyaset

Ayvalık Seçim Ofisleri Açıldı

Başkan Mesut Ergin ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Halkın Yoğun İlgisiyle Karşılandı

Ayvalık Seçim Ofisleri Açıldı

Ayvalik Secim Ofisleri Acildi 1
Ayvalık Seçim Ofisleri Açıldı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve CHP Ayvalık Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, beraberinde CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, Balıkesir milletvekili Serkan Sarı, Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile birlikte Ayvalık seçim ofislerinin açılışlarını gerçekleştirdi. Ayvalıklı vatandaşların coşkulu ve yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Mesut Ergin, 31 Mart akşamı sonuçlar açıklandığında yeni bir tarih yazılacağını söyledi.

Başkan Ergin’den Atatürk Vurgusu

Ayvalık insanının Cumhuriyet’e, Ata’sına, Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığını vurgulayan Başkan Ergin, “Ayvalık’ın farkı da işte buradadır” dedi. Beş yıl önce göreve başlarken Ayvalık’ın bu farklılıklarına sahip çıkmak kadar, Ayvalık’ı daha güzel bir geleceğe taşımayı da hedeflediklerini belirten Başkan Ergin, şartların ağır olduğunu ancak asla mücadeleden vazgeçmediklerini ifade etti.

“Sosyal Belediyecilik İlkeleriyle Yola Devam”

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin Türkiye belediyecilik tarihine kattığı sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda beş yıl içinde hayata geçirilen projeleri anlatan Mesut Ergin, insan odaklı politika anlayışını vurguladı. Yapılan ve yapılacak olan sosyal projelerin altını çizen Ergin, halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları büyüteceklerini söyledi.

Yeni Projelere İmza Atılacak

1 Nisan sabahı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olacak Ahmet Akın ile birlikte birçok projeye imza atacaklarını belirten Mesut Ergin, birlikte el ele kol kola yürüyeceklerini ifade etti. Ergin, hedeflerine odaklanacaklarını ve Ahmet Akın’ın da bu hedefe hazır olduğunu vurguladı.

Haber: Bülten

Ayvalık Seçim Ofisleri Açıldı

Özgür Özel Yarın Balıkesir’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu