Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Minibüs Şoförüne Kurşun Yağdırdılar

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir minibüs şoförü trafik magandalarının saldırısına uğradı. Kural ihlali yapan aracı uyardıktan sonra saldırıya maruz kalan A.G., yaşadığı dehşeti anlattı. 

Ayvalık’ta Minibüs Şoförüne Kurşun Yağdırdılar

Ayvalikta Minibus Soforune Kursun Yagdirdilar 1
Ayvalık’Ta Minibüs Şoförüne Kurşun Yağdırdılar

“Sadece kornayla uyarıda bulundum”

Şoför A.G., yaşadığı korkunç olayı anlatırken, “Bir arkadaşımın ricası üzerine minibüsümde 1 günlüğüne şoförlük yapıyordum. Yolda bir araç kural ihlali yaparak neredeyse bir kaza yaşatacaktı. Sadece kornayla uyarıda bulundum. Ancak birdenbire önümü kestiler ve kapımı açarak bana saldırdılar.” ifadelerini kullandı.

Ayvalikta Minibus Soforune Kursun Yagdirdilar 2

Uzun Namlunu Silahla Ateş Açtılar

A.G., saldırganlardan birinin uzun namlulu bir silahla minibüse doğrultarak kurşun yağdırdığını dile getirdi. Şans eseri hayatta kalan A.G., yaşadığı korkunç anları şu sözlerle dile getirdi: “Neden saldırıya uğradığımı bilmiyorum. Araçta bulunan bir kadın ve iki yolcu ile birlikte şans eseri hayatta kaldık. Şikayetçi oldum.” Olay sonrasında A.G., şikayette bulunarak saldırganların yakalanması için adli makamlara başvurdu. Yetkililer, yapılan çalışmalar sonucunda üç kişinin tutuklandığını bildirdi.

Ayvalikta Minibus Soforune Kursun Yagdirdilar 3

Haber: Bülten

Düğünde maganda dehşeti: kalbinden vuruldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu