Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Sıcak Ev Projesi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Sıcak evler, sıcacık gönüller için çalışıyoruz" dedi. Ayvalık'ta Belediye mülkünde bulunan ağaçların budamalarından elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Ayvalık’ta Sıcak Ev Projesi

Ayvalikta Sicak Ev Projesi 1
Ayvalık’Ta Sıcak Ev Projesi

Ayvalık Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri aracılığıyla mücavir alan sınırlarında yer alan ağaçların bakımı sırasında ortaya çıkan odunları, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Her yıl düzenlenen bu projede, Ayvalıklı ailelerin kış aylarında daha sıcak ve konforlu bir ortama sahip olmaları hedefleniyor.

Ayvalikta Sicak Ev Projesi 2

“Daha fazla yuvamıza ulaştırmak için çalışıyoruz”

Başkan Mesut Ergin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyacı olan ailelerimize yaptığımız sürekli desteği, daha fazla yuvamıza ulaştırmak için çalışıyoruz. Ayvalık’ta mücavir alan sınırlarındaki Belediye mülkünde bulunan ağaçların budamaları sonucu ortaya çıkan odunlar, hem çevreye duyarlı bir yaklaşımı yansıtıyor hem de ihtiyaç sahibi ailelere sıcak bir kış sunmamıza yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

Ayvalikta Sicak Ev Projesi 3

İhtiyaç Sahipleri Başvuru Yapabilecek

Ayvalık Belediye Başkanlığı, ihtiyaç sahibi hemşehrilerine destek olmak isteyenleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaya davet ediyor. Başvuruların değerlendirilerek odun yardımlarının yapılacağı belirtildi.

Haber: Elif Şahin

Ayvalık’ta Yaşlı Bakımevi Açılıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu