Yaşamİlçe Haberleri

Balıkesir’de ‘Destan Yazan Kadınlar’ Buluşması

Balıkesir Kent Konseyi, toplumsal farkındalığı artırmak ve kadınların tarih boyunca yazdığı destanları konuşmak amacıyla söyleyişi ve eğitim buluşması düzenliyor.

Balıkesir’de ‘Destan Yazan Kadınlar’ Buluşması

Balıkesir Kent Konseyi, toplumsal farkındalığı artırmak ve kadınların tarih boyunca yazdığı destanları konuşmak amacıyla “Destan Yazan Kadınlar” temalı Söyleşi & Eğitim etkinliğini düzenliyor. Etkinlik, 26 Aralık 2023 tarihinde saat 18:00’de Bigadiç Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinliğe tüm Balıkesir halkı davetlidir. Katılımcılar, kadınların tarih boyunca destanları nasıl şekillendirdiğini ve bu destanların toplum üzerindeki etkilerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda, destan yazımının kadınlar için önemine dair güçlü bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan söyleşi ve eğitimle etkileşimli bir ortam sunulacak.

Balıkesir Kent Konseyi, toplumu bir araya getirme ve önemli konuları tartışma misyonu doğrultusunda düzenlediği etkinlikle, kadınların yazdığı destanları keşfetmeye ve bu hikayelerin günümüzdeki yansımalarını anlamaya odaklanmayı hedefliyor.

 

Seren Çiftçi

Haklı Direnişin Sahnesi Balıkesir’de!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu