Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Babacan “Madonna’yı getireceğiz”

Ali Babacan: Madonna ve Rihanna’yı yine Türkiye’de dinleyeceğiz. İzmir mitinginde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan Madonna’yı getireceğiz dedi.

64

Alibabacan, “Madonna’yı, Metallica’yı, Rammstein’ı, Roger Waters’ı, Rihanna’yı, U2’yu ve çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık. Hepsi geldi Türkiye’ye. Türkiye düzgün yönetildiğinde bütün Avrupa ve dünyanın gözbebeği oluyor. Yine dinleyeceğiz” ifadesini kullandı.

 

R

Babacan “Madonna’yı getireceğiz”.. DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gündoğdu Meydanı’nı dolduran İzmir mitinginde gençlere seslendi. Babacan şunları ifade etti:

 

“Sizlere Bir Gençlik Borcumuz Var, Farkındayız”

Babacan, bu iktidar ‘İş var ama gençler iş beğenmiyor” diyor. Beğenmediğiniz ne varsa haklısınız. Bugünkü hayatınız, çocukken hayal ettiğiniz hayata benzemiyorsa, bu ülkede yarınlarınızı göremiyorsanız elbette beğenmeyeceksiniz. Biz de beğenmiyoruz. Genç arkadaşlarıma sesleniyorum: Bu ülkenin sizlere bir ‘gençlik’ borcu var! Sizlere bir ‘gençlik’ borcumuz var, farkındayız.

 

“Türkiye En Yüksek Standartları Hak Ediyor”

Bizim hedefimiz, her alanda Türkiye’yi Avrupa standartlarını yakalamış bir Türkiye. Çünkü Türkiye, her alanda en iyisini hak ediyor. Demokraside, temel hak ve özgürlüklerde, hukukun üstünlüğünde, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, sanatta, hayatın her alanında, ülkemiz en yüksek standartları hak ediyor.

Eurovision Mesajı Verdi, Türkiye’ye Gelen Efsane Müzisyenleri Hatırlattı

Ayrıca Türkiye dünyadan koptu, içine kapandı. 13 Mayıs’ta Avrupalı gençler Eurovision şarkı yarışmasını konuşacak. Türkiye katılmıyor bile. 2003 yılında Sertab Erener ‘Everyway that I can’ diyerek bize büyük bir gurur yaşatmıştı. Bununla birlikte birinci olmuştu. Yine aynı gururu yaşayacağız. Madonna’yı, Metallica’yı, Rammstein’ı, Roger Waters’ı, Rihanna’yı, U2’yu ve çok sayıda müzisyeni kendi ülkemizde ağırladık. Hepsi geldi Türkiye’ye. Türkiye düzgün yönetildiğinde bütün Avrupa ve dünyanın gözbebeği oluyor. Yine dinleyeceğiz.

“Gençler Alıp Binsin Diye İmkan Yaratacağız”

Son olarak TOGG hayali olan gençler, hayalinizdekilerin en iyisine layıksınız. İktidar ‘İşte ürettik’ diyor ama vatandaşlarımız uzaktan seyrediyor. Biz gençler alıp binsin diye imkân yaratacağız. Telefon almak, bilgisayar almak, araba almak, ev almak hayal olmaktan çıkacak. İnanın, bütün bunlar çok çabuk gerçekleşecek.

…Babacan “Madonna’yı getireceğiz”…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu