GündemSiyasetTürkiye Gündemi

BAHÇELİ: TÜRKİYE HIYANETE ASLA İZİN VERMEYECEKTİR

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Güney sınırlarımız boyunca sözde büyük Kürdistan kuracaklarını sanıyorlarsa, Türkiye bu hıyanete asla izin vermeyecektir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Güney sınırlarımız boyunca sözde büyük Kürdistan (yani büyük İsrail) kuracaklarını sanıyorlarsa, Türk milleti ve Türkiye bu hıyanete asla izin ve icazet vermeyecektir.” açıklamasında bulundu.
Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, beşeriyetin tarihi akışı içinde, 1’inci Dünya Savaşı ile imparatorluklar döneminin kapandığını, 2’nci Dünya Savaşı ile de totaliter sistemlerin rafa kalktığını belirtti.”En azından görünen ve genel kabul buydu. Ancak ne imparatorluk özlemleri son buldu, ne de totaliter eğilimler hız kesti.” değerlendirmesinde bulunan Bahçeli, Türkiye’nin maruz kaldığı her küresel şok ve med-cezire milli birlik ve dayanışma ruhuyla direndiğine veya yönetim, hükümet etme yapısını gözden geçirerek duruş ve durumunu tekrar teyit ve revize ettiğine dikkati çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu