İlçe HaberleriSiyaset

Bakan Ali Yerlikaya Balıkesir’de

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in Erdek ilçesinde gerçekleşen AK Parti Erdek Belediye Başkan Adayı Turhan Gün'ün seçim ofisi açılışına katıldı. Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin huzurunu sağlamak adına 600 bin İçişleri personeliyle aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Bakan Ali Yerlikaya Balıkesir’de

Bakan Ali Yerlikaya Balikesirde 1
Bakan Ali Yerlikaya Balıkesir’De

Hukuk, İnsan Hakları ve Huzur: İçişleri Bakanlığı’nın Temel Taşları

Bakan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı’nın temel görevlerini açıklarken, “Bizim görevimiz hukuk, hukuk devleti ve insan haklarına saygıdır. İçişleri Bakanlığı’nın görevi huzur için vardır. Türkiye’nin huzurunu sağlamak için varız. Bu nedenle her yerde ve her platformda ‘Türkiye’nin Huzuru’ diyoruz” ifadelerini kullandı. Yerlikaya, terör örgütleri, organize suç örgütleri ve uyuşturucu tacirleri gibi unsurlarla amansızca mücadele ettiklerini vurguladı.

Kanun Önünde Eşitlik ve Adalet

Herkesin kanun önünde eşit olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, suç işleyenlerin kibirlenemeyeceğini vurguladı. “Şehir eşkıyaları” olarak nitelendirdiği suç örgütleriyle mücadelede halkın da desteğini isteyen Yerlikaya, güvenlik birimlerine üç-dört aylık bir süre içinde organize suç örgütlerini adaletin önüne çıkarmaları talimatını verdi. Adaletin sağlanması için her türlü tedbirin alındığını belirten Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin huzurunun şehirlerin, ilçelerin ve mahallelerin huzurundan başladığını söyledi.

Haber: İHA

Balıkesir’de İYİ Parti ve CHP Arasında Gerilim!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu