GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na LGBT Tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kemal Kılıçdaroğlu olarak billboardlarda yazmışsın. Demişsin ki, ‘cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz’ demişsin. Bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var” dedi.

 

Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na LGBT Tepkisi

1 9

“Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar”

Bakan Soylu, “Kemal Kılıçdaroğlu olarak billboardlarda yazmışsın. Demişsin ki, ‘cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz’ demişsin. Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar. Bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var. Sadece anne baba değil aile, anne babalar oluşuyor, dedesi, babaannesi, büyük nenesi, halası, teyzesi, hatta komşular oluyor. Biz mahalle olarak da bir aileyiz” dedi.

 

6

“3 yıldır genel başkan yardımcılarıyla CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor”

“Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ nereye gelecek? Devletin tekrar başına gelecek diyorlar. Tam 3 yıldır genel başkan yardımcılarıyla CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor. Tek tek Türkiye’yi dolaşıyor. Merak etmeyin getireceğiz diyorlar. Tayyip Erdoğan gitsin diyenler ne diyorlar? Yeşilköy Havalimanı’nı Amerikan şirketine verecekler. Tayyip Erdoğan gitsin diyenler ne diyorlar? Devletin jandarması, polisi, askeri, Mehmetçiği Türk Silahlı Kuvvetleri uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor şeklinde düşünceleri var” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu