EğitimGündem

Bakan Uraloğlu’ndan Öğretmenlere Özel İndirim Müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik önemli bir indirim müjdesi açıkladı.

Bakan Uraloğlu’ndan Öğretmenlere Özel İndirim Müjdesi!

Bakan Uraloglundan Ogretmenlere Ozel Indirim Mujdesi 1
Bakan Uraloğlu’Ndan Öğretmenlere Özel İndirim Müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Öğretmenler Günü Haftası’nda, öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını belirtti.

Yüzde 50 İndirim

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada öğretmenlerin kutsal görevlerini yerine getirirken hak ettikleri değeri alamadıklarını ifade ederek, bu özel haftada öğretmenlere küçük bir jest yapmayı amaçladıklarını vurguladı. TCDD Taşımacılık tarafından yıl boyunca uygulanan yüzde 15 indirim oranının, 24-30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50’ye çıkarılacağını duyuran Uraloğlu, bu indirimin yüksek hızlı trenler (YHT) ve anahat trenlerinde geçerli olacağını belirtti. // Bakan Uraloğlu’ndan Öğretmenlere Özel İndirim Müjdesi!

Kimler Yararlanacak?

Öğretmenler Günü Haftası’ndaki bu özel indirimden, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda görev yapan tüm öğretmenlerin yanı sıra, müdür ve müdür yardımcıları, uygulama ve araştırma merkezlerinde çalışan yükseköğretim kuruluşlarındaki öğretim elemanları ve yabancı ülkelerde görev yapan Türk uyruklu öğretmenlerin de faydalanabileceği belirtildi.

Uygulamadan faydalanmak isteyen öğretmenlerin kimlik kartlarını ibraz etmelerinin yeterli olacağını söyleyen Bakan Uraloğlu, bu indirimin öğretmenlere olan minnettarlığın bir ifadesi olduğunu dile getirdi. // Bakan Uraloğlu’ndan Öğretmenlere Özel İndirim Müjdesi!

Kaynak: Haber Merkezi

Öğrencilerin Beklediği Tarih Açıklandı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu