Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir Aday Adaylarını Öztrak İnceliyor!

 “Balıkesir Aday Adaylarını Öztrak İnceliyor!”

Balıkesir CHP Milletvekili aday adayları açıklanıyor. Adayları Faik Öztrak inceleyecek. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Merhaba Gazetesi’ne özel açıklama yaptı. Aday adaylığı sürecini anlattı. Balıkesir’de CHP 41 milletvekili aday adayı başvurusu aldı. Bu adaylarla görüşmek için Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın görevlendirildi.

Balıkesir Aday Adaylarını Öztrak İnceliyor!

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, milletvekilliği için aday adaylığı başvuru tarihinin sonlandığını kaydetti. Bu süreçte 13’ü kadın, 28’i erkek olmak üzere 41 aday adayının başvurusunu aldıklarını paylaşan Köybaşı, düzenleyecekleriyle toplantıyla aday adaylarıyla yüz yüze görüşeceklerini söyledi.

 

CHP’DE ÖN SEÇİM YOK

Başvuruda bulunan aday adaylarının seçimi konusunda ön seçim, temayül yoklaması gibi seçeneklerin gündemde bulunmadığını belirten Başkan Köybaşı, genel merkez tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın, içinde Balıkesir’in de bulunduğu 8 ilde görevlendirildiğini ve seçilen illerdeki aday adaylarının ilk olarak Öztrak ile görüştüğünü söyledi. Ayrıca aday adaylarının genel merkezde mülakata alındığının da bilgisini verdi.

 

ADAY ADAYLARI BASIN KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Öte yandan Balıkesir’de aday adaylarını basının karşısına çıkartmak için çalışma yaptıklarını söyleyen Köybaşı, yakın zamanda Karesi AVM’de il başkanlığı ile ilçe başkanlıklarının katılımıyla program düzenleyeceklerini duyurdu. Köybaşı, 41 aday adayının daha iyi tanınabilmesi için gereken her şeyi yapacaklarının altını çizdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu